Skip to content

Prirodni sastojci

Ručno rađeni sapuni sastoje se od prirodnih sastojaka. Naši su proizvodi sigurni, bez GMO-a i organski. Naša prirodna linija za njegu kože s eteričnim uljima i aromaterapeutskim mješavinama stvorena je za obnavljanje i održavanje ravnoteže tamo gdje postoji neravnoteža. GARDENICA koristi prirodna hladno prešana ulja koja se smatraju najnovijim herojima njege kože, koji su dovoljno snažni i s puno hranjivih sastojaka i antioksidansa. Proces proizvodnje osigurava maksimalno očuvanje ljekovitih svojstava hladno prešanih biljnih ulja, eteričnih ulja i biljnih ekstrakata od kojih se sapun proizvodi. Prirodna hladno prešana ulja korisna su i za osjetljivu kožu koja treba stalnu njegu te osigurava vidljive promjene kada se koriste svakodnevno.

Jedinstveno iskustvo

Svatko od nas je jedinstven i poseban, pa je i tvoja koža jedinstvena. I upravo zbog toga zaslužuješ da kroz nju zasja i tvoja unutarnja ljepota. GARDENICA proizvodi za njegu kože su prilagođeni personaliziranoj rutini koja odgovara potrebama svakog tipa kože. Otkrij svoju unutarnju ljepotu i pokaži ga prema van stvarajući ritual prilagođen upravo tebi. Uz GARDENICU pronađi vrijeme za svakodnevnu rutinu ljepote koja će tvoju strast prema prirodnoj kozmetici učiniti važnijom, čarobnijom i osnažujućom. 

BLACK TEA

Sapun za lice, prvenstveno namijenjen masnoj, nečistoj koži sklonoj aknama. Sadrži aktivni ugljen, zelenu glinu, eterično ulje čajevca. Ulja su hladno prešana, certificirana organska.


BEEHIVE

Sapun za lice i tijelo na bazi meda. Med njeguje i vlaži kožu, pa je prikladan za suhu, osjetljivu kožu. Ulja su hladno prešana, certificirana organska.

MINT BAR

Sapun za tijelo. Osvježava i razbuđuje. Sapun sadrži shea maslac, mentu i limunsku travu. Ulja su hladno prešana, certificirana organska, vegan friendly.

WAKE UP PEELING

Sapun i piling za tijelo. Osvježava i razbuđuje. Sadrži zrnca maka i osvježavajuću mješavinu
eteričnih ulja. Ulja su hladno prešana, certificirana organska, vegan friendly.

TOUCH OF COCONUT

Sapun za lice i tijelo. Kokosovo mlijeko čini sapun kremastim i njeguje kožu. Ružičasta glina i eterično ulje lavande koriste se za suhu i osjetljivu kožu. Ulje su hladno prešana, certificirana organska, vegan friendly.